contacteer mij

Emma Postma

Contactformulier

Als u contact met mij wilt opnemen, stuur me dan gerust een PM op dit forum of neem gewoon contact met mij op via e-mail op: [email protected] Je me ook volgen op Instagram, Twitter, Facebook, Youtube en je abonneren op mijn Youtube video's. Dank je wel voor het lezen!

Ik ben een moeder van 4 kinderen en ik wil deze site toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Ik hoop de kans te hebben om te groeien en te leren om meer te doen voor mijn familie.

Controleer mijn YouTube-kanaal voor mijn aankomende producten en mijn aankomende projecten. Ik ben zeer actief op het internet, ik ben een regelmatige op Reddit, YouTube, Reddit AMA, Facebook en Twitter, ik heb gekenmerkt in de New York Times, USA Today, en de Wall Street Journal.

Ik heb ook een Facebook Fan Page. Je mijn pagina volgen, mijn laatste projecten vinden en over mijn plannen lezen, meer te weten komen over mijn leven en meer. Ik heb een blog op mijn YouTube-pagina ook.

Schrijf altijd eerst, vooral als het me zal helpen om mijn punt over te brengen of om te vinden wat je zocht, en schrijf het op in het bericht eerst. Hoe gedetailleerder, hoe beter. Bedankt. _ Ik had niet verwacht dat deze draad. Ik heb net gehoord dat de luidsprekers op de top van de telefoon zijn verwijderd en vervangen door een nieuwe set gemaakt van hetzelfde materiaal. Het klinkt als de nieuwe set van luidsprekers worden verondersteld te worden "vervangen" om de luidsprekers op de telefoon door dezelfde fabrikant, maar naar mijn mening, moeten ze niet worden. Ik heb dit gelezen op verschillende forum dat mensen klagen over de nieuwe spreker. Ik kan niet zeggen of dit waar is, maar ik begrijp gewoon niet waarom iemand extra zou betalen voor een luidspreker die niet zo goed klinkt als vroeger. En toen ik "nieuwe spreker" zei, had ik het niet over de nieuwe set.

Opening Hours