Waar moet ik op letten bij het kopen van pc-speaker?

Emma Postma

je moet het juiste model kopen. Nou, ik denk dat dat waar is, maar wat betekent dat? Het is niet altijd het juiste model. Dus hier zijn mijn suggesties om het beste model te kopen te vinden. De lijst met modellen is een beetje ingewikkeld, maar in het kort, je moet rekening houden met: Wat voor soort geluid dat u zoekt, of u nu een subwoofer wilt of niet, hoeveel kanalen u wilt, prijs en het merk van de pc-luidspreker die u koopt. Het is niet echt zo moeilijk. Hier is mijn lijst van de beste modellen:

Als u overweegt het beste model voor u, neem de tijd en lees de artikelen en controleer de links. Op deze manier kom je erachter wat je zelf moet kiezen. Vergeet bovendien niet om de opmerkingen secties te controleren. Dit is precies wat dit artikel expliciet onderscheidt van artikelen zoals 3d Printer Aanbieding. Ik weet het, het is veel, maar je zult niets verkeerds vinden. Dus, je hebt mijn toestemming om alle artikelen te lezen en jezelf op de hoogte te houden. :) Als u wilt controleren alle andere modellen, ga naar dit bericht. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om mij hier of op mijn facebook pagina PC Speakers - Lijst van PC Speakers van over de hele wereld te vragen. Als je van dit bericht, u delen op uw sociale netwerken om me te helpen om mijn website te laten groeien. Ook u zich ook abonneren op deze blog op facebook om mijn blog te lezen elke dag. Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Ik hoop dat je het nuttig vindt. Hoop dat je onze gesprekken met PC Speaker deelnemen en vind het interessant. Als je behoefte hebt aan een aantal ideeën of hulp bij het kopen van een nieuwe pc-luidspreker, voel je vrij om me een vraag hier. Ik help je graag met al je vragen. :)

Ik ben een 24-jarige student uit België, en ben een zeer gelukkige eigenaar van een nieuwe PC speaker. Dus ik dacht om een blogpost te schrijven over hoe ik er een kocht, wat ik erover denk, hoe het werkt en hoe het muziek en video's afspeelt.

Mijn PC speaker is een Zalman CN24LZ. Dus het is zeker nuttiger dan Laan Van De Ram Apeldoorn. Mijn PC is een Thinkpad E5550 uit 2008. Het werkt perfect.

Ik heb nog nooit een probleem gehad. Ik gebruik de geluidskaart niet. Ik heb een 3 jaar oude Windows 7 computer. Ik kocht het omdat ik iets met een spreker wilde (ik kan mijn laptop niet gebruiken om films te bekijken). Daarom, in tegenstelling tot 3d Barcode Scanner, kan het merkbaar krachtiger zijn. Ik heb twee luidsprekers in mijn woonkamer. Ik weet niet wat hier aan de hand is. Hallo, ik ben een computer ingenieur. Ik vroeg me al af waar je het over hebt met het lawaai. Ik heb het lawaai gehoord en mijn eerste gedachte was dat het misschien de ventilator. Maar ik dacht dat het zou het geval zijn van een luidruchtige VOEDING (en niet een echt probleem). Maar toen ik thuiskwam, begon ik me een beetje te ergeren, omdat dit geluid zo continu is. Ik dacht misschien was het het geval van de ventilator, maar toen ik de PSU gecontroleerd was het niet draait! Ik moest de machine opstarten en het controleren. Maar dat was het niet. Het geluid kwam van de ventilator. Dus, ik ben niet zeker wat voor soort ventilator het was (niet een hoge RPM fan zoals die in een PC), maar het is niet zo stil tot het punt van niet merkbaar, zelfs als ik het niet gebruik. Wat is het grootste merk voor pc-luidspreker?