Welk land produceert de hoogste kwaliteit pc-luidspreker?

Emma Postma

Ik weet het niet, want er zijn zo veel landen om uit te kiezen, maar ik heb altijd de beste spreker in elk land gevonden voor de meeste prijs en kwaliteit. Deze blog is ontworpen voor dit doel. Er zijn veel goede en goedkope pc-luidsprekers, maar niemand post is gewijd aan alle van hen. De lijst van landen met de beste kwaliteit pc-luidsprekers zal elke week worden bijgewerkt. Ik hoop dat u zult genieten van het lezen van dit bericht en als je vragen of suggesties laat het me weten.

Deze blog is bedoeld om te worden voor mensen die hebben geprobeerd om een goedkope pc-luidspreker te kopen, maar hebben nagelaten om er een te vinden. Ik heb niet geprobeerd elk merk en veel pc-luidsprekers in deze lijst zijn te groot voor mij om te passen. Deze blog is geen review site of een winkel. Ik ben gewoon schrijven over pc-luidspreker die ik kocht. Ik kocht deze omdat ik het geluid leuk vond. De volgende lijst is door mijn eigen ervaring en is gebaseerd op mijn persoonlijke smaak en budget. De meeste pc-luidsprekers zijn van goede kwaliteit, maar je hebt veel geld nodig om er een te krijgen die aan uw behoeften voldoet. De volgende lijst van pc-luidsprekers is door het budget, maar door de ervaring die ik heb. Zie ook het Wifi Repeater Met Netwerkaansluiting experience report. Ik ben een fan van grote luidsprekers. Ik denk dat er een markt is voor grote sprekers en er zullen in de toekomst meer sprekers zijn om uit te kiezen. En dit onderscheidt dit product van andere items zoals Hdmi Kabel 15 Meter 4k. Als u gewoon geïnteresseerd bent in de prijs dan adviseer ik de volgende modellen. Ik denk ook dat het goed is om de kwaliteit van de spreker te overwegen. Waar moet ik op letten bij het kopen van pc-speaker? Ik weet ook dat deze luidsprekers zijn duurder te kopen dan sommige andere pc-luidsprekers. Daarom heb ik de lijst samengesteld. Houd er rekening mee dat deze luidsprekers niet de beste geluidskwaliteit hebben. Het is niet mijn doel om een soort van een nieuwe of de beste audio te creëren. Gewoon om een lijst van een paar geweldige sprekers en hun prijzen:

Fenomenaal geluid: (uit een recensie) De luidsprekers klinken heel, heel goed, niet te hard en ik krijg geen rare geluiden. Ik kan alleen maar horen dat de luidsprekers zijn niet helemaal perfect, maar ik hoor een behoorlijke hoeveelheid detail en niet zo veel vervorming. De hoogtepunten zijn niet te hoog. In tegenstelling tot PC-luidspreker Test, kan het merkbaar opmerkelijker om deze reden. De bas is zeer, zeer laag, maar de mids zijn fatsoenlijk. Het geluid is schoon en niet te helder of hard (dit is niet zo waar met mijn PCM10). Ik hou echt van het feit dat het geluid is niet te gecomprimeerd. Er zijn een aantal leuke details in het geluid van de luidsprekers, maar het wordt niet vervelend, en dat is een goede zaak. Er zijn een aantal zeer, zeer mooie reflecties (ook al hou ik niet van reflecties, ik geef de voorkeur aan hen). De soundstage is vrij breed en de bas is zeer, zeer diep. Ik heb geen klachten over de bas of iets anders.