Wie schrijft hier?

Emma Postma

Mijn vader zei altijd dat je iets moet doen, anders krijg je nooit iets gedaan. Deze blog is een plek voor mij om te schrijven over mijn ervaringen met mijn personal computer en hoe het heeft mijn leven beïnvloed. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn leven beter te maken. Ik ben geen professionele spreker, maar ik ben een zelfbelijdende perfectionist met een passie voor het verbeteren van mezelf. Als u meer diepgaande informatie over mijn persoonlijke computer ervaringen te krijgen, voel je vrij om mijn blog te bezoeken.

Als u een suggestie voor een nieuwe blog, neem dan contact met mij op. Als je hulp nodig hebt, laat het me weten via facebook of e-mail. Als u het lezen van deze blog op een mobiel apparaat, kan ik altijd worden bereikt via facebook, e-mail of twitter. In mijn blog vindt u artikelen en mijn gedachten over pc-luidsprekers en hun gebruik. Ik heb niet gekeken naar een computer spreker voor jaren, dus deze blog kan anders zijn dan mijn gebruikelijke schrijven.

Mijn Ebook, die heet "Pre-kertest" is te koop op het web, ebooks en epaper. En het zal binnenkort beschikbaar zijn in het Engels.

Pre-kertester is een wekelijkse blog van mij over de nieuwste pc-spreker nieuws, reviews en tips van een PC Speaker gebruiker. Ik ben zeer actief en wil graag uw gedachten en ervaringen weten. U contact met mij opnemen via het e-mailadres ([email protected]) Ik ben ook op facebook, en Twitter. Ik ben al een computer audio reviewer en ik wil graag uw spreker te herzien. Dus bezoek mijn blog en maak kennis met mij een beetje beter. Ik kijk uit naar het ontvangen van uw feedback en gedachten . Aan de bovenkant van de pagina vindt u een lijst met links naar mijn berichten, een lijst met video's en een lijst met berichten door mij. U zien wat er nieuw en up-to-date met mijn blog. Als je dringend iets nodig hebt, neem dan contact met mij op. Dank u.

Toen ik deze blog in 2012 begon, wilde ik mijn ervaring delen met mensen, zodat mensen kunnen begrijpen hoe sprekers zijn als ze werken en genieten van hun leven. De blog begon als een hobby en later werd het meer en meer populair als ik vond meer en meer mensen die te maken hebben met dit probleem. Deze blog is gemaakt omdat ik mensen wil helpen die te maken hebben met problemen van dit soort sprekers.

Het zal hier zijn tot ik dood ben. Het zal er altijd zijn, als een herinnering, een manier om mijn liefde en waardering te tonen aan die mensen die me hoop, troost en een nieuw perspectief op het leven geven. Als een blog zal ik altijd op de top van mijn spel en in de beste staat die ik kan zijn. Zoals u verder leest, zult u de veranderingen zien die ik heb aangebracht en de dingen die ik doe die ik moet doen, vooral met mijn gezondheid. Mis dus geen enkele update die we zullen maken.